< terug naar nieuwbouw overzicht

Cuijk, Cuijkse Cantheelen

Kom kijken op zaterdag 21 februari van 13.00 - 15.00u

Mooiland bouwt samen met de gemeente Cuijk en Zorgcentra Pantein een nieuwe wijk tussen de Maas en het centrum. Het woningaanbod is divers. Iedereen zal zich thuis voelen in deze levendige buurt voor jong en oud, zorgbehoevend en zorgeloos. Met ruimte voor wonen, tal van zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten.

Promotiefilm Cuijkse Cantheelen

foto's voortgang bouw Hof 2 en 3

Details

Status: fase 1 opgeleverd, fase 2 bestaande uit hof 2 en 3 is gestart
Gemeente: Cuijk
Betrokken partijen: Zorgcentra Pantein, gemeente Cuijk
Aantal huurwoningen: 13 woningen fase 1, 36 woningen fase 2
Aantal koopwoningen: 22 woningen fase 2
Type woningen: (toren)appartementen, geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-éénkapwoningen, stadswoningen, zorgappartementen, zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten
Doelgroep: alle leeftijden
Huurprijs: vanaf €597,71 tot €850,00
Koopprijs: vanaf €265.000,- VON
Start bouw: fase 1 is afgerond, fase 2 is juni 2013 gestart
Oplevering: fase 2 medio 2015, project totaal is gereed in 2021
Verhuur: Reageren op de huurwoningen in de hoven 2 en 3 is niet meer mogelijk. Wilt u in de toekomst in aanmerking komen voor een huurwoning? Schrijf u dan in om te kunnen reageren.
Verkoop: via Smedema Makelaars & Taxateurs (info@smedema.nl) of Hans Janssen Garantiemakelaars (nieuwbouw@hansjanssen.nl)

Contact

Voor verhuur: bel het Klantenpunt

0486 439 900

Voor verkoop: Smedema makelaars

0485 512 495
info@smedema.nl

Afbeeldingen

Planning:

De Cuijkse Cantheelen is een groot project. Daarom ontwikkelen we het project in vijf fasen in de periode van 2011 tot ongeveer 2021. De bouw van fase 1 is afgerond en fase 2 is in juni 2013 gestart.

Fase 1

Fase 1, ook wel hof 5 genoemd, realiseren wij in twee delen. Deel één is gerealiseerd op de hoek Vorstendom – Deken vd Ackerhof en bestaat uit dertien huurappartementen en ruim 400 vierkante meter commerciële ruimten. In januari 2012 is het opgeleverd, evenals de commerciële ruimte. Deel twee wordt gerealiseerd als het huidige Maartenshof is verhuisd.

De commerciële ruimte is opgedeeld in vier compartimenten. U kunt deze huren vanaf 64 vierkante meter. Samenvoegen kan ook. Deze ruimten worden verhuurd en hebben qua bestemming ruime mogelijkheden zoals detailhandel, dienstverlening en horeca. Voor informatie kunt u terecht op de website Cuijkse Cantheelen of kunt u contact opnemen met Smedema Makelaars en Taxateurs te Gennep, tel. 0485 512 495, e-mail: info@smedema.nl

Fase 2

Fase 2 bestaat uit de realisatie van hof 2 en hof 3. In juni 2013 is hiermee gestart. De inrichting van de twee hoven wordt berekend en getekend door twee architectenbureaus en verschillende adviseurs. De bouw van deze twee hoven duurt ongeveer twee jaar. Verspreid over deze twee hoven zal Zorgcentra Pantein haar intrek nemen in een nieuw Maartenshof. Naast Pantein worden er ook woningen van Mooiland gerealiseerd: grondgebonden eengezinswoningen, huurappartementen, koopappartementen en huur stadswoningen. Daarnaast is er in deze fase een multifunctionele accommodatie opgenomen. Door het diverse aanbod van woningen komt er een gevarieerde wijk. Naast een gebied met hoogwaardige zorgvoorzieningen is er ook ruimte voor gezinnen. Een plek waar iedere bewoner van Cuijk, jong en oud, kan genieten. Uniek in het project zijn de twee openbare dektuinen met uitzicht op de Maas en toegang tot de Maasboulevard.

Fase 3 tot 5

Op dit moment kunnen over de invulling en planning nog geen concrete informatie worden gegeven.

Brochure