< terug naar nieuwbouw overzicht

Cuijk, Cuijkse Cantheelen

Mooiland bouwt samen met de gemeente Cuijk en Zorgcentra Pantein een nieuwe wijk tussen de Maas en het centrum. Het woningaanbod is divers. Iedereen zal zich thuis voelen in deze levendige buurt voor jong en oud, zorgbehoevend en zorgeloos. Met ruimte voor wonen, tal van zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten.

Promotiefilm Cuijkse Cantheelen

Details

Status: fase 1 en 2 zijn opgeleverd, fase 3 is in ontwikkeling. Dit zijn 54 sociale huurappartementen (daeb)
Gemeente: Cuijk
Betrokken partijen: Gemeente Cuijk
Aantal huurwoningen: 54
Aantal koopwoningen: niet van toepassing
Type woningen: 3-kamer appartementen van ca. 70m2 gbo
Doelgroep: alle leeftijden
Huurprijs: n.t.b.
Start bouw: zomer 2016
Oplevering: najaar 2017
Verhuur: Reageren op de huurwoningen is nog niet mogelijk. Geadviseerd wordt hiervoor de website www.mooiland.nl te raadplegen of www.wonenindecantheelen.nl
Verkoop: via Smedema Makelaars & Taxateurs (info@smedema.nl) of Hans Janssen Garantiemakelaars (nieuwbouw@hansjanssen.nl)

Contact

Voor verhuur: bel het Klantenservice

088 450 10 10

Voor verkoop: Smedema makelaars

0485 512 495
info@smedema.nl

Afbeeldingen

Planning:

De Cuijkse Cantheelenis een groot project. Daarom ontwikkelen we het project in zes fasen in de periode van 2011 tot ongeveer 2022. De bouw van fase 1 en fase 2 is inmiddels afgerond.

Fase 1

Fase 1, ook wel hof 5 genoemd, realiseren wij in twee delen. Deel één is gerealiseerd op de hoek Vorstendom – Deken vd Ackerhof en bestaat uit dertien huurappartementen en ruim 400 vierkante meter commerciële ruimten. In januari 2012 is het opgeleverd, evenals de commerciële ruimte. Deel twee wordt gerealiseerd als het huidige Maartenshof is verhuisd.

De commerciële ruimte is opgedeeld in vier compartimenten. U kunt deze huren vanaf 64 vierkante meter. Samenvoegen kan ook. Deze ruimten worden verhuurd en hebben qua bestemming ruime mogelijkheden zoals detailhandel, dienstverlening en horeca. Voor informatie kunt u terecht op de website Cuijkse Cantheelen of kunt u contact opnemen met Smedema Makelaars en Taxateurs te Gennep, tel. 0485 512495, e-mail: info@smedema.nl

Fase 2

Fase 2 bestaat uit de realisatie van hof 2 en hof 3. In juni 2013 is hiermee gestart en in mei 2015 opgeleverd. Verspreid over deze twee hoven neemt Zorgcentra Pantein haar intrek in een nieuw Maartenshof. Naast Pantein zijn er ook woningen van Mooiland gerealiseerd: grondgebonden eengezinswoningen, huurappartementen, koopappartementen en huur stadswoningen. Daarnaast is er in deze fase een multifunctionele accommodatie opgenomen. Door het diverse aanbod van woningen komt er een gevarieerde wijk. Naast een gebied met hoogwaardige zorgvoorzieningen is er ook ruimte voor gezinnen. Een plek waar iedere bewoner van Cuijk, jong en oud, kan genieten. Uniek in het project zijn de twee openbare dektuinen met uitzicht op de Maas en toegang tot de Maasboulevard.

Fase 3

Fase 3 bestaat uit de realisatie van 54 huur appartementen in hof 4. Dit is nagenoeg op dezelfde plek als ‘Maartenshof’. Maartenshof wordt hiervoor gesloopt in september 2015 zodra de bewoners zijn verhuisd naar hof 2&3. De bouw van hof 4 start in de zomer van 2016 en duurt ca. 15 maanden.

Fase 4 t/m 6

Op dit moment kunnenover de invulling en planning nog geen concrete informatie worden gegeven.

Brochure