< terug naar nieuwbouw overzicht

Cuijk, Cuijkse Cantheelen

In oktober 2017 heeft bouwbedrijf Pennings in opdracht van Mooiland appartementencomplex Vicus opgeleverd. Dit complex van 54 huurappartementen maakt deel uit van het project Cuijkse Cantheelen. De Cuijkse Cantheelen is een levendige buurt voor jong en oud, zorgbehoevend en zorgeloos. Met ruimte voor wonen, tal van zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten. Met de oplevering van complex Vicus is deze nieuwe wijk weer verder vorm gegeven, maar Mooiland bouwt verder aan de Cuijkse Cantheelen. In 2018 verwacht Mooiland te starten met de realisatie van de volgende fase.

Bekijk de nieuwbouwbrochure van appartementencomplex Vicus, onderdeel van nieuwbouwwijk Cuijkse Cantheelen, in Cuijk. In het overzicht staan de diverse typen appartementen met huurprijzen.

Details

Status: Hof 4: 54 sociale huurappartementen gerealiseerd
Gemeente: Cuijk
Betrokken partijen: Gemeente Cuijk, Bouwbedrijf Pennings, Leenders Architecten en ingenieurs, Adviesburo Bekendam, Rod'or advies Kamperman adviseurs.
Aantal huurwoningen: 54
Type woningen: 3-kamer appartementen
Doelgroep: alle leeftijden
Start bouw: juli 2016
Oplevering: september 2017
Verhuur: Reageren is niet meer mogelijk. Alle appartementen zijn verhuurd.

Contact

Voor verhuur: bel het Klantenservice

088 450 10 10

Afbeeldingen

Planning:

De Cuijkse Cantheelenis een groot project. Daarom ontwikkelen we het project in zes fasen in de periode van 2011 tot ongeveer 2022. De bouw van fase 1 en fase 2 is inmiddels afgerond.

Fase 1 - hof 5

Fase 1, ook wel hof 5 genoemd, realiseren wij in twee delen. Deel één is gerealiseerd op de hoek Vorstendom – Deken vd Ackerhof en bestaat uit dertien huurappartementen en ruim 400 vierkante meter commerciële ruimten. In januari 2012 is het opgeleverd, evenals de commerciële ruimte. Deel twee wordt gerealiseerd als het huidige Maartenshof is verhuisd.

De commerciële ruimte is opgedeeld in vier compartimenten. U kunt deze huren vanaf 64 vierkante meter. Samenvoegen kan ook. Deze ruimten worden verhuurd en hebben qua bestemming ruime mogelijkheden zoals detailhandel, dienstverlening en horeca. Voor informatie kunt u terecht op de website Cuijkse Cantheelen of kunt u contact opnemen met Smedema Makelaars en Taxateurs te Gennep, tel. 0485 512495, e-mail: info@smedema.nl

Fase 2 - hof 2 en 3

Fase 2 bestaat uit de realisatie van hof 2 en hof 3. In juni 2013 is hiermee gestart en in mei 2015 opgeleverd. Verspreid over deze twee hoven neemt Zorgcentra Pantein haar intrek in een nieuw Maartenshof. Naast Pantein zijn er ook woningen van Mooiland gerealiseerd: grondgebonden eengezinswoningen, huurappartementen, koopappartementen en huur stadswoningen. Daarnaast is er in deze fase een multifunctionele accommodatie opgenomen. Door het diverse aanbod van woningen komt er een gevarieerde wijk. Naast een gebied met hoogwaardige zorgvoorzieningen is er ook ruimte voor gezinnen. Een plek waar iedere bewoner van Cuijk, jong en oud, kan genieten. Uniek in het project zijn de twee openbare dektuinen met uitzicht op de Maas en toegang tot de Maasboulevard.

Fase 3 - hof 4

Fase 3 bestaat uit de realisatie van 54 huur appartementen in hof 4. Dit is nagenoeg op dezelfde plek als ‘Maartenshof’. Maartenshof is hiervoor gesloopt in september 2015. De bouw van hof 4 start in de zomer van 2016 en duurt ca. 15 maanden.

Fase 4 t/m 6

Op dit moment kunnen we over de invulling en planning nog geen concrete informatie geven.

Brochure