serviceabonnement

Mooiland regelt een groot deel van het onderhoud van uw woning. Dat is wel zo prettig en bovendien wettelijk zo geregeld. Maar wat te doen bij een lekkende kraan, stotterende stortbak of slecht sluitwerk? Voor die kleinere reparaties bent u zelf verantwoordelijk. Heeft u liever dat Mooiland u ook die klusjes uit handen neemt? Neem dan een serviceabonnement.  

Hoe werkt het?

In de A t/m Z lijst vindt u een compleet overzicht van alle onderhoudswerkzaamheden die binnen het Serviceabonnement vallen. Hier kunt u ook zien welke reparaties Mooiland uitvoert en voor welke reparaties u in eerste instantie zelf verantwoordelijk bent.

  • Woonachtig in de gemeente Bernheze, Boxmeer, Cuijk, Den Bosch (Empel, Nuland, Vinkel), Gennep, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis:deelname aan het serviceabonnement kost € 4,90 per maand, omdat we in deze gemeenten werken met een eigen onderhoudsdienst.
  • Woonachtig in een andere gemeente: deelname aan het serviceabonnement kost € 6,15 per maand, omdat we in deze gemeenten werken met een aannemer.

Het bedrag voor het serviceabonnement wordt tegelijk met de huurbetaling geïnd. Reparaties die vallen onder het serviceabonnement kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch aan ons doorgeven via onze Klantenservice via 088 450 10 10.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor het serviceabonnement? Vul dan hieronder uw gegevens in. Met één keer aanmelden bent u direct verzekerd van onze service. Het serviceabonnement geldt voor minimaal twaalf maanden.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het serviceabonnement? Bekijk onze veel gestelde vragen bij vraag en antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze Klantenservice 088 450 10 10.

Serviceabonnement