< terug naar nieuws overzicht

Sleutel voor nieuwe huurders van Mooiland in Vorstenbosch

07-09-2017

De huurders van tien nieuwe huurwoningen in Vorstenbosch ontvingen op donderdag 7 september de sleutels van hun nieuwe huis uit handen van woningcorporatie Mooiland. De bewoners konden gelijk kennis met elkaar maken onder het genot van een kopje koffie. Mooiland wenst de bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis!

In opdracht van Mooiland bouwde aannemer Gebroeders van Herpen uit Heesch het afgelopen jaar aan de tien levensloopbestendige huurwoningen aan het Liebregtsplein. Alle voorzieningen zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Daarnaast beschikken alle woningen over een ruime tuin.

Totale project Liebregtsplein Vorstenbosch

De nieuwe huurders konden eerder al zelf hun keuken en tegelwerk uitzoeken. Het totale project in Vorstenbosch omvat de nieuwbouw van de tien woningen en de vernieuwing van zes bestaande woningen.

Nieuwbouwproject Heesch

Ook bouwt Mooiland in de gemeente Bernheze 24 huurwoningen van herstructureringsproject Hildebrandstraat en omgeving. Het betreft zeven eengezinswoningen en zeventien nultredenwoningen. Naar verwachting ontvangen de huurders van deze woningen in oktober hun sleutel.

Mooiland geeft thuis

Mooiland is er om thuis te geven in de vorm van betaalbare huurwoningen in Noordoost-Brabant. Ook geven we thuis door huurders waar mogelijk te ondersteunen en met elkaar in contact te brengen. Met de Jouw Buur(t)bus trekken onze medewerkers door de wijken om huurders te ontmoeten. De bus was donderdag ook aanwezig bij de oplevering in Vorstenbosch.