Geen objecten gevonden

41 appartementen in Elst gerenoveerd

Publicatiedatum: 26-04-2021

Vanaf oktober 2020 is er hard gewerkt aan de renovatie van 41 appartementen boven de bibliotheek en de voormalige Aldi op het Europaplein in Elst. Samen met Trebbe maakten we de woningen klaar voor de toekomst. Architectenbureau Sacon uit Zwolle maakte het ontwerp voor het complex.

De daken van de appartementen zijn geïsoleerd en voorzien van in totaal 164 zonnepanelen. De gevelkozijnen zijn vervangen en de woningen zijn voorzien van smart-boilers en CO2-gestuurde mechanische ventilatie. Ook de buitenkant van het pand is flink opgeknapt. We vervingen het voegwerk en de balkonbalustrades, plaatsten privacyschermen, veranderden de kozijnindeling en vervingen de oude leien door zinken beplating.

De bestaande entree, die ongeveer 70 centimeter uit de gevel stak, is vervangen door een transparante vliesgevel. De binnenkant van de entree ziet er prachtig uit, met witte gangen, een wit trappenhuis en een honinggele liftschacht. De bruine tegelvloeren in de trappenhuizen vervingen we door antraciet tegels, de traphekken en leuningen zijn vervangen door een modernere variant en de vloeren in de gangen kregen nieuw marmoleum.

Helemaal trots zijn we op de beoordeling van bewoners. We scoorden een 8.5 op bewonerstevredenheid. De vriendelijkheid van de medewerkers scoorde het hoogste, met gemiddeld een 8.8.

 

Deel deze pagina