Aanleg glasvezelnetwerk Land van Cuijk

Publicatiedatum: 30-11-2018

De vijf gemeenten van het Land van Cuijk: Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis werken aan een nieuw glasvezelnetwerk. Inwoners kunnen daarmee genieten van snel internet, een uitgebreid aanbod aan tv-zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en ultra HD) en voordelig bellen. Ook huurders van Mooiland worden hiervoor via de betrokken partijen benaderd. En meteen meedoen is slim, omdat u dan profiteert van voordeel!

Snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk 

Als het glasvezelnetwerk er komt wilt Mooiland alle woningen in Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis op het glasvezelnetwerk aansluiten. U en toekomstige huurders kunnen dan gebruik maken van dit snelle en betrouwbare netwerk in deze regio’s. De aanleg gaat pas echt door als de inwoners van het Land van Cuijk daarmee instemmen. 

Voor het aanleggen vragen we uw medewerking, wees er op tijd bij!

Wij vragen alleen uw medewerking voor het aansluiten van het netwerk in uw woning. Er zit geen huurverhoging aan vast. Meteen meedoen is slim, want dan is de aanleg van het glasvezelnetwerk gratis. Wilt u nu geen glasvezel aansluiting maar later wel, dan betaalt u aansluitkosten en activatiekosten. Kiest u wel een glasvezel aansluiting en nu geen abonnement bij een provider maar later wel, dan betaalt u €450 activatiekosten.  

E-Fiber legt het glasvezelnetwerk aan in samenwerking met de firma SPIE

De planning loopt tot 2020. Binnen deze periode kan één van deze bedrijven contact met u opnemen over de aansluiting. Medewerkers die aan de deur komen en/of binnen moeten zijn, kunt u herkennen aan de kleding met: ‘iedereen glasvezel’ en zij moeten zich kunnen identificeren als u daarom vraagt.

U kiest zelf of u een nieuw abonnement afsluit

E-Fiber biedt diverse abonnementen aan. U bent vrij te kiezen of u een abonnement af sluit. U hoeft hiervoor geen toestemming aan Mooiland te vragen. De kosten van een abonnement van een provider betaalt u zelf. U kunt ook kiezen om uw eigen abonnement voor internet, tv en/of internet te behouden. Doet u nu niet mee en wilt u later van provider veranderen, dan kan het zijn dat u activatiekosten moet betalen. 

Neem gerust contact op met de firma SPIE als u nog vragen heeft

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen op de website iedereenglasvezel.nl of lees de bouwkrant waarin de werkwijze wordt uitgelegd. 
U kunt ook contact opnemen met firma SPIE via 088 313 10 44 of stuur een e-mail naar landvancuijk@mijnglasvezelaansluiting.nl.

Meer informatie over over glasvezel in het Land van Cuijk? Bekijk de website www.lvcnet.nl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden