Bouw 10 sociale huurwoningen in Wanroij gestart

Publicatiedatum: 21-02-2022

We zijn gestart met de bouw van 10 sociale huurwoningen aan de rand van natuurgebied de Peel in Wanroij. De woningen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject Roting II wat Region Vastgoedontwikkeling ontwikkelt. Maandag 21 februari tekenden Bart Kivits, directeur vastgoed Mooiland, Herman Michiels, directeur Region Vastgoedontwikkeling en Jan Emonds, directeur bouwbedrijf van Oijen de overeenkomst. In opdracht van Region Vastgoedontwikkeling bouwt Bouwbedrijf van Oijen de nultredenwoningen. Deze woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hoofdslaapkamer. Daarnaast zijn op de eerste etage twee slaapkamers aanwezig. Naar verwachting zijn de woningen in het 1e kwartaal van 2023 gerealiseerd.

Duurzaam en comfortabel

Bouwbedrijf van Oijen is al gestart met de bouw van de 10 nultredenwoningen. Bart Kivits: “We zijn blij dat we van Region Vastgoedontwikkeling 10 nultredenwoningen kunnen afnemen. Zo kunnen we een volkshuisvestelijke bijdrage leveren aan bewoners die zo lang mogelijk thuis willen wonen. Dit op een zeer duurzame en energiezuinige manier, waarbij de woningen ook voorzien zijn van koeling; ideaal voor de zomerperiodes”.

Verhuur woningen

Reageren op deze nultredenwoningen is nog niet mogelijk. Heeft u interesse, zorg dan dat u ingeschreven bent als woningzoekende op de website: www.mijnwoningzoeken.nl. Meer informatie over dit project leest u op www.Mooiland.nl/nieuwbouw. Geïnteresseerden kunnen hier ook een interesseformulier invullen. 

 

 

Deel deze pagina