Geen objecten gevonden

De jaarlijkse huurverhoging

Publicatiedatum: 20-04-2020

Het zijn moeilijke tijden, de coronacrisis houdt ons allemaal bezig. Wij hopen dat u en de mensen die belangrijk voor u zijn, gezond zijn. Ondertussen proberen wij ons werk zo goed mogelijk te blijven doen. Zo zijn wij druk bezig geweest met de huurverhoging van dit jaar. Alle bewoners ontvangen hierover binnenkort een brief. Wij beseffen ons dat er misschien mensen zijn die in deze moeilijke periode moeite hebben om de huur te betalen. Voor deze mensen staan wij klaar.

Wat doen wij als u uw huur niet kan betalen door de Coronacrisis?

U kunt dan contact met ons opnemen via 088 450 1010. Wij denken graag met u mee voor een oplossing. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling af te spreken. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen als uw inkomen om een andere reden is gedaald.

Waarom gaat de jaarlijkse huurverhoging per 1 juli door?

We weten niet wanneer de coronacrisis eindigt. Uitstellen van de huurverhoging betekent daarom niet dat het over een paar maanden voor bewoners anders is. Daarnaast is het voor bewoners die geraakt worden door de Coronacrisis moeilijk om de hele huur te betalen. Dit geldt niet alleen voor de verhoging. Wij denken met deze bewoners heel graag mee voor een oplossing.

Wilt u meer weten over de huurverhoging? Kijk dan op www.mooiland.nl/uwhuur of neem contact met ons op via 088 450 1010 of via dit contactformulier.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden