En de Beste Buur Award gaat naar ...

Publicatiedatum: 22-09-2022

Een goede buur is ontzettend waardevol: iemand waar je op kunt bouwen, die altijd een oogje in het zeil houdt en jouw leven daardoor een stukje mooier maakt. Een tijdje geleden vroegen we naar jullie ‘beste buur’. En gelukkig kregen we een hoop inzendingen! Daarom gaan we maandelijks langs bij een Beste Buur om ze in het zonnetje te zetten én een award te overhandigen: een gouden koffiekopje, want een goede buur is goud waard. Deze maand gaat de award naar: Beste Buur Petra de Vreugd. 

Mevrouw Geurts nomineerde Petra: “Petra is tientallen jaren jonger dan de andere bewoners hier, maar bekommert zich altijd om de oudere buurvrouwen. Ze regelt veel. Zo strooit ze altijd zout als het glad is buiten, zodat niemand uitglijdt. Ze staat voor iedereen klaar, kan appen met de kinderen van de buurvrouwen, en nog veel meer. We hebben echt geluk dat Petra hier woont. Ze is altijd vriendelijk. Ze heet niet voor niets ‘de Vreugd’, want ze brengt altijd vreugde in ons appartementencomplex in Haps. Petra verdient deze award.”  

 

Een goede buur is ontzettend waardevol: iemand waar u op kunt bouwen, die altijd een oogje in het zeil houdt en uw leven daardoor een stukje mooier maakt. We gaan maandelijks langs bij een Beste Buur om ze in het zonnetje te zetten én een award te overhandigen: een gouden koffie kopje, want een goede buur is goud waard. Kent u iemand die een award verdient? Vertel het ons waarom deze buur een award verdient en vul het contactformulier in. De Beste Buur zetten we in het zonnetje! 

 

 

Deel deze pagina