Geen objecten gevonden

Feestelijke oplevering van 51 appartementen Elst

Publicatiedatum: 04-07-2019

Feest in Elst! Samen met bewoners vierden Mooiland en Trebbe de oplevering van 51 appartementen in Elst na groot onderhoud. Het resultaat: woningen met meer wooncomfort, betere veiligheid en lagere energielasten. Helemaal klaar voor de toekomst!

Energiezuinig 

Het complex kreeg een flinke opknapbeurt. De balkonhekken werden vervangen en de algemene ruimtes werden onder handen genomen met nieuwe vloer- en wandafwerking en energiezuinige LED-verlichting. De appartementen sprongen van energielabel D naar minimaal B. Dat kregen we onder andere voor elkaar dankzij de nieuwe kozijnen met HR++ beglazing, isolatie van het dak en de zonnepanelen.  

Veiligheid en wooncomfort 

Het wooncomfort en de veiligheid van het pand zijn verbeterd. Er is bijvoorbeeld een extra (brancard)lift geplaatst, de keuken, badkamer en het toilet zijn vervangen en woningen zijn voorzien van elektrische screens. Bewoners kregen een comfortabeler en energiezuiniger huis dat weer dertig jaar mee kan. Op de begane grond van het appartementencomplex zit een supermarkt. Mooiland en Trebbe hebben de werkzaamheden nauwkeurig met de supermarkt en de bewoners afgestemd, zodat zij zo min mogelijk ongemak ondervonden van de werkzaamheden.

Wij geven thuis 

Vanuit een intensieve ketensamenwerking met Mooiland voerde Trebbe het groot onderhoud uit. “Het is fantastisch dat we vanuit een ontzettend fijne samenwerking dit appartementencomplex comfortabeler en energiezuiniger hebben kunnen maken. Daar ben ik echt trots op,” zegt Antje de Groot, directeur van Trebbe. Bart Kivits, directeur Vastgoed van Mooiland, is het daarmee eens: “Bewoners hebben een comfortabeler en energiezuiniger huis gekregen. Dat is waar we het voor doen! Een mooi voorbeeld van hoe Mooiland thuis geeft.” 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden