Geen objecten gevonden

Hoe zag het jaar 2018 eruit voor Mooiland?

Publicatiedatum: 16-05-2019

Het is weer zo ver: ons jaarmagazine 2018 staat online! Met trots presenteren wij onze prestaties en resultaten van het afgelopen jaar. Wij streven er ieder jaar naar een volwaardige woningcorporatie te zijn, waarbij we onze huurders een duurzaam, betaalbaar en kwalitatief goed thuis kunnen bieden. Lees in het magazine hoe wij het afgelopen jaar thuis gaven.

In het jaarmagazine leest u alles over onze samenwerkingen, onze activiteiten in de wijk, ervaringen van huurders, onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, maar ook over ons huurbeleid en complexgewijze verkopen. Niet alleen Mooiland is aan het woord: Huurders Rita en Richard uit Vorstenbosch leggen uit wat Mooiland voor hen heeft betekend en Diny uit Beers vertelt over de renovatie van haar woning.

Jaarmagazine, jaarverslag en jaarrekening

Het jaarmagazine is een makkelijk leesbare weergave van onze officiƫle jaarrekening en het jaarverslag. Bent u nieuwsgierig geworden? Het jaarmagazine 2018 is hier te lezen. Daarin vindt u ook de jaarrekening, infographic van de jaarcijfers en het jaarverslag.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden