Geen objecten gevonden

Hoogste punt bereikt Maaslandblok Mill

Publicatiedatum: 17-06-2019

 

Op maandag 17 juni is het hoogste punt bereikt bij de nieuwbouw van het Maaslandblok in Mill.  Aannemer Bouwmij Janssen realiseert de nieuwbouw, in opdracht van gemeente Mill en St Hubert, Rialto Vastgoedontwikkeling en Mooiland.  Naar verwachting is het Maaslandblok in het najaar opgeleverd.

Centrumplan Mill

Het Maaslandblok is onderdeel van het Centrumplan Mill, dat een nieuwe impuls geeft aan het dorpshart van Mill. Het Centrumplan is een meerjarig project dat bestaat uit de ontwikkeling van verschillende deelgebieden in het centrum. Gemeente Mill en Sint Hubert werken hiervoor samen met Rialto Vastgoedgoedontwikkeling en woningcorporatie Mooiland, die met elkaar de Ontwikkelingscombinatie Centrumplan Mill (O.C.M. BV) vormen. 

Maaslandblok

Op de begane grond van het Maaslandblok komen winkels. Waaronder de Hema, Kruidvat en TerStal. Boven de winkelruimten komen twaalf huurappartementen van woningcorporatie Mooiland. Er zijn nog twee winkelruimten beschikbaar van 128 en 110 bruto vierkante meter. 

Hoogste punt

De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Bouwmij Janssen uit Venray. In slechts enkele maanden heeft deze aannemer de ruwbouw gerealiseerd. De contouren van het nieuwe Maaslandblok zijn al goed zichtbaar. Op maandag 17 juni heeft OCM B.V. met alle bouwvakkers van Bouwmij Janssen het bereiken van het hoogste punt van de bouw gevierd.

Verhuur appartementen

Alle appartementen zijn toegewezen. Naar verwachting ontvangen alle nieuwe huurders eind van 2019 de sleutel van het appartement.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden