Maatregelen coronavirus

Publicatiedatum: 09-03-2020

Het coronavirus verspreidt zich op dit moment over Nederland. Met name in Brabant neemt het aantal personen met het virus toe. Afgelopen weekend kwam het RIVM daarom met aangescherpte adviezen voor Noord-Brabant. Mooiland neemt om deze reden ook extra maatregelen. We informeren u hier graag over. 

Fysieke afspraken

Het is op dit moment beter bewoners met klachten aan luchtwegen en eventueel koorts, niet te bezoeken. Wij benaderen bewoners vóór een huisbezoek daarom telefonisch om te vragen of er eventueel klachten zijn. Is er sprake van klachten? Dan zeggen wij het bezoek af. Ons klantcontactcentrum vraagt bewoners bij het maken van nieuwe afspraken ook of ze klachten hebben om zo eventuele verdere besmetting te voorkomen. 

Spoedreparaties

Het kan natuurlijk voorkomen dat er spoedreparaties zijn die niet kunnen wachten. Is dit het geval bij een bewoner met klachten? Dan overleggen wij met de bewoner of iemand anders de deur open kan maken. Kan dat niet? Dan overleggen wij met de GGD hoe we op een veilige manier toch de noodzakelijke reparaties kunnen uitvoeren.

Onze medewerkers

Het kan ook voorkomen dat onze medewerkers verkoudheidsklachten en/of koorts hebben. Wij volgen in dat geval het RIVM-advies op en laten onze medewerkers thuis werken/ thuis uitzieken. 

Vragen

Heeft u verder nog vragen over het coronavirus? Dan verwijzen wij u naar de Vragen en Antwoorden van het RIVM. U kunt ons ook bellen op 088 450 10 10.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden