Geen objecten gevonden

Tegelpanelen bij renovaties: snel, netjes en mooi resultaat!

Publicatiedatum: 11-03-2020

Een renovatie van een woning maakt veel indruk. Dus als zo’n renovatie moet gebeuren, dan het liefste snel, netjes én met een mooi resultaat.  Snel, netjes, weinig overlast en mooie resultaten vind je in appartementencomplex Duinkerken in Barneveld. Het complex wordt gerenoveerd. Daarbij worden voor het eerst, als pilot, tegelpanelen geplaatst in badkamer, toilet en keuken. En daar plukt iedereen de vruchten van!

Weinig overlast

Bewoners, omwonenden en de aannemer zijn enthousiast over de panelen. Daar worden wij dan vanzelf ook blij van! De mooie, moderne tegels worden met minimale overlast geplaatst. De oude tegels hoeven namelijk niet gesloopt te worden. De tegelpanelen worden eroverheen geplaatst.

Eenvoudige en snelle plaatsing

De eenvoudige plaatsing is ook een voordeel voor aannemer Dura Vermeer. Het personeel kan binnen een week namelijk keuken, badkamer én toilet opknappen. Meneer Groenen woont in het appartementencomplex. Ook bij hem zijn de tegelpanelen in keuken, badkamer en toilet geplaatst. “De overlast viel inderdaad reuze mee. Omdat de platen over de tegels worden geplaatst, hoeven ze niets te hakken. Dat scheelt veel en is heel prettig!”

Ook drie complexen in Apeldoorn krijgen binnenkort tegelpanelen. Deze projecten worden door Nijhuis Apeldoorn uitgevoerd. Zij kwamen in Barneveld al een kijkje nemen om de mooie tegelpanelen te bewonderen!

Deel deze pagina