Transformatie kantoorpand naar 36 huurappartementen van start

Publicatiedatum: 01-12-2020

In opdracht van Mooiland is Zegers Bouw gestart met de werkzaamheden om het kantoorpand aan de Rijnstraat 10 in ’s-Hertogenbosch te transformeren naar een wooncomplex met 36 duurzame, sociale huurappartementen. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over het water en zijn gelegen aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De woningen variëren van 45 tot 90 m2. We verwachten dat de woningen in september 2021 klaar zijn voor verhuur.

Energiezuinig wonen op een mooie locatie

Bart Kivits, directeur Vastgoed: “Het pand heeft een bijzonder mooie ligging aan het water de Aa en beschikt over een open entree en een ruimtelijke hal. Dit is de erfenis van de voormalige indeling als kantoorpand. Wij houden de bestaande structuren van het pand zoveel mogelijk intact”. De huurappartementen zijn duurzaam: gasloos, extra geïsoleerd en op het dak van het pand komen zonnepanelen. Ook heeft ieder appartement een individuele buitenruimte. Op de begane grond krijgen de appartementen een terras en op de verdiepingen wordt er een balkon of dakterras toegevoegd.

Reageren op een van de huurappartementen

Het is nog niet mogelijk om te reageren op een van de appartementen. Zorg dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonservice Regionaal. Daar worden de woningen begin 2021 te huur aangeboden.

 Deel deze pagina