Bewoners werken in moestuin

Samen voor de buurt

Maak het mee!

Mooiland is op weg naar 2030 – en verder. We hebben met elkaar een koers  uitgestippeld, die ons brengt bij het Mooiland dat we écht zijn en willen zijn. Met alles wat we in ons hebben, gaan we samen voor de buurt. Daar zorgen we voor verbinding en samenhang. Daar bouwen en verduurzamen we. Samen met onze bewoners en lokale en regionale partners, op een intensievere manier dan ooit. We nodigen je van harte uit deel uit te maken van dat avontuur. Op deze website ervaar je hoe we waarmaken wat we van plan zijn. Maak jij het met ons mee? 

 

Mooiland maakt verschil

Diversiteit maakt buurten én onszelf sterker. En niet iedereen heeft altijd hetzelfde nodig. Afhankelijk van de wensen en behoeftes van bewoners en woningzoekenden verschilt onze aanpak. We bepalen onze inzet per buurt en sturen op maatschappelijke meerwaarde.

"Je hoeft niet buiten de lijntjes te kleuren, je kunt ook je kleurplaat groter maken"

Bert Linskens - Gebiedsregisseur

Lees meer over hoe we het verschil maken

De buurt als basis

Ouder stel op een bankje voor het huis

Het niveau van de buurt is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Daar maken mensen hun thuis. We werken aan een goede balans in de buurt. Met voldoende variatie in wonen, voorzieningen, faciliteiten en kansen om mee te kunnen doen.

“Maatwerk voor een veerkrachtige buurt”

Mariëlle Lugten - Klantenservice

Lees meer over hoe wij bouwen aan de buurt als basis

Ondernemend en duurzaam vooruit

Twee meisjes staan tegen elkaar aan in de tuin met tuingereedschap en een gieter in de hand

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst, leren en ontwikkelen we door. Persoonlijk, als organisatie en met de wereld om ons heen. We werken aan onze wendbaarheid en talenten. En groeien toe naar een rol als slimme voorloper van nieuwe ontwikkelingen.

“Duurzaam bouwen, duurzaam renoveren, duurzaam wonen, duurzaam doen”

Joost Verkuijlen - Technisch beheerder

Lees meer over ondernemend en duurzaam vooruit