13 oktober open dag bij Mooiland

Publicatiedatum: 08-10-2018

Als woningcorporatie komen we vaak bij huurders over de vloer. Maar op zaterdag 13 oktober draaien we de rollen om tijdens de Dag van het Huren. Dan ontvangen wij huurders op ons kantoor in Grave en laten we op een informatiemarkt alles zien over ons werk en het huren van een woning. De informatiemarkt duurt van 13.00 tot 16.00 uur en iedereen is van harte welkom. Bekijk de video over de Dag van het Huren van Mooiland.

Op de Dag van het Huren is er veel te beleven op ons kantoor in Grave

Op de informatiemarkt zijn bijvoorbeeld klusbonnen te winnen. In onze 'klushoek' geven we u tips over zelf aangebrachte voorzieningen en onze Gratis PlusPunten. Verder beantwoorden wij vragen over Mooiland en duurzaamheid en kunt u in gesprek gaan met onze wijkconsulenten over buurtbemiddeling en andere zaken die prettig samen wonen mogelijk maken. Onze bekende Jouw buur(t)bus staat bovendien voor de deur geparkeerd.

En er is nog méér te doen!

Nog niet genoeg? We vertellen graag over onze participatiefonds, waarmee we goede ideeën in de buurt ondersteunen. Ook laten we zien wat onze nieuwbouwprojecten zijn en waar wij woningen verkopen. Wilt u in gesprek met de directie van Mooiland? Dat kan! Op de Dag van het Huren drinken zij graag een kopje koffie met u. Intussen kunt u de kinderen kwijt in de speelhoek.

Extra informatie

Meer weten over de Dag van het Huren? Bel of mail gerust naar Inèz Kessels via 088 450 10 10 of communicatie@mooiland.nl.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden