Mooiland ontmoet

Publicatiedatum: 03-10-2018

Mooiland zet zich deze week in om huurders even wat extra aandacht te geven. Er staan meerdere activiteiten op stapel rond het thema ‘ontmoeten’. De aftrap was in Boxmeer, maar ook in Grave op ons kantoor zijn huurders uitgenodigd. Wij hopen zo zo’n 200 huurders een leuke ochtend of middag te bezorgen. 

Jong en oud ontmoet elkaar in Boxmeer

In Boxmeer was deze week een ontmoeting tussen jong en oud. Ruim 80 huurders uit wooncomplex Weijerstaete ( Celesta en Musette) ontmoetten elkaar in jongerencentrum The Unit. Voor muziek werd gezorgd. Een accordeonist was aanwezig en er werd volop meegezongen. De jongeren gaven ook een optreden met een zelfgemaakt lied. De reacties van huurders waren enthousiast. Dat maakt de ontmoeting voor herhaling vatbaar! 

Mooiland in Grave nodigt huurders uit voor een gezellige middag

Afgelopen dinsdag was de eerste ontmoeting. Medewerkers van Mooiland staken daarbij de handen uit de mouwen. Vier leerlingen van basisschool Raamdonk uit Grave hielpen mee met onder andere het aankleden van de tafels. “Ik heb erg genoten van deze middag en leuke gesprekken gehad met anderen aan tafel” zegt een huurster uit Loosbroek.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden