Mooiland zet in op jarenlange samenwerking met partners voor service- en vervangingswerkzaamheden

Publicatiedatum: 19-12-2017

Op 18 december vond de start van een jarenlange samenwerking plaats tussen Mooiland, Breman en Feenstra. Met ingang van 1 januari 2018 geven deze partners namelijk sámen thuis aan huurders van Mooiland. Dat doen ze door te zorgen voor de service-, onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van de verwarming- en ventilatiesystemen van álle 26.000 woningen in 127 gemeenten van Mooiland.

Om de samenwerking goed te starten hebben de drie partijen nader kennis met elkaar gemaakt tijdens een kick-off op het kantoor van Mooiland in Ede. In de kick-off hebben de partners – inclusief alle servicemonteurs! - elkaar beter leren kennen en hebben ze samen afgesproken hoe ze thuis gaan geven in de dienstverlening aan huurders. De huurders zien Breman en Feenstra immers als een verlengstuk van Mooiland.

Breman en Feenstra zijn door Mooiland geselecteerd, omdat zij experts zijn op het gebied van energiezuinige installaties en veel ervaring hebben met service- en vervangingsonderhoud. Frans Schouten, teammanager Uitvoering Projecten Mooiland: “Voor onze huurders is het belangrijk dat de verwarming- en ventilatiesystemen in onze woningen in goede staat blijven en tijdig worden vervangen. Hierbij hebben wij een groot gezamenlijk belang en dat is een tevreden huurder. Dit belang hebben we op 18 december met een goede start van de samenwerking tussen de partners beklonken.”

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden