Regionale seniorenbeurs op 6 en 7 april in Mill

Publicatiedatum: 26-03-2018

Op  6 en 7 april vindt de 2e editie van de Regionale Seniorenbeurs in Mill plaats. De beurs is een laagdrempelige, informatieve en vooral ook gezellige beurs voor senioren met het thema ‘wonen met of zonder zorg’. Ook Mooiland is aanwezig. In een stand beantwoorden onze wijkconsulenten uw vragen over wonen. Ook helpen we u op weg bij uw inschrijving.

De Brabantse bevolking krimpt. Tegelijkertijd neemt de vergrijzing en het aantal eenpersoonshuishoudens toe. Iedereen wil in principe zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Dat is ook het uitgangspunt van de overheid. Om dat mogelijk te maken speelt technologie een steeds grotere rol en zijn creatieve oplossingen nodig. Ook is het belangrijk dat senioren zich tijdig anticiperen op een geschikte, maar vooral ook gewenste woonsituatie. En dat kan dus onder andere op de Regionale Seniorenbeurs!

Wat kunt u verwachten? 

Op de beurs zijn verschillende regionale welzijnsorganisaties, mantelzorgverenigingen, hobby- of vrijwilligersclubs en standjes op het gebied van wonen en zorg aanwezig. Ook zijn de vijf gemeenten op de beurs vertegenwoordigd. Voor entertainment is ook gezorgd, zoals muziek, een drankje of wat eten.

Mooiland doet natuurlijk ook mee!

Tijdens de beurs kunnen senioren zich bij ons inschrijven. We vertellen u aan welke criteria u moet voldoen om voor een (aangepaste) woning in aanmerking te komen. Ook vertellen we wat ons aanbod is om onze huurders langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. 

Praktische informatie

De beurs is geopend op vrijdag 6 april van 14.00 – 22.00 uur. Op zaterdag 7 april kunt u de beurs van 10.00 – 17.00 uur bezoeken. De beurs vindt plaats in City Resort Events (voorheen Fitland) in Mill. Kijk voor meer info op www.regionaleseniorenbeurs.nl. Kom een kijkje nemen!

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden