Sleuteloverdracht nieuwe huurwoningen Cuijkse Cantheelen

Publicatiedatum: 03-10-2017

Een bijzonder moment voor kersverse huurders én voor woningcorporatie Mooiland. Dat was maandag en dinsdag de sleuteloverdracht van 54 nieuwe huurwoningen in appartementencomplex Vicus aan de Cuijkse Cantheelen. Het complex is een blikvanger van jewelste en biedt prachtige uitzichten op de Maas, de uiterwaarden en het landschap daarachter. 'Geweldig!' en 'Wat een uitzicht!' waren dus veelgehoorde reacties van de enthousiaste nieuwe huurders. 

Parel aan de Maas met fraai uitzichten voor huurders van Mooiland

De sleuteloverdracht is een feestelijke stap in de ontwikkeling van de Cuijkse Cantheelen. Die ontwikkeling bestaat uit zes fasen, waarvan complex Vicus de derde fase is. Het gaat om 54 driekamerappartementen in een carré, verdeeld over vier etages. De bouwwerkzaamheden begonnen twee jaar geleden. Het hoogste punt werd afgelopen maart bereikt. Het uitzicht vanaf dat hoogste punt is uniek te noemen. De bewoners kunnen straks elke dag weer van dat panorama genieten.

Ambitieus

Mooiland sluit met de sleuteloverdracht weer een deel van de meest ambitieuze en grootschalige nieuwbouwprojecten van de afgelopen jaren af. "Dit is zonder meer een parel aan de Maas, waarop we bij Mooiland heel trots zijn. We leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid van voldoende huurwoningen in Cuijk en omgeving", zegt Martin van Boswinkel, directeur Vastgoed bij Mooiland.

Thuis geven

Mooiland is er om thuis te geven in de vorm van voldoende betaalbare en duurzame sociale huurwoningen in Noordoost-Brabant. Eveneens in Cuijk overhandigen we volgende week bijvoorbeeld vijftien huurwoningen in De Valuwe, nadat we in diezelfde wijk eerder al tientallen huurwoningen opleverden. In Vorstenbosch vierden we in september bovendien samen met huurders de oplevering van tien duurzame huurwoningen.

Verbinding met centrum

Met ingang van de oplevering van Vicus sluit de nieuwe straat Cantheelen aan op de kruising Deken van de Ackerhof - Kerkstraat. Zo ontstaat een belangrijke verbinding met het centrum van Cuijk.

Fases Cuijkse Cantheelen

Met de voltooiing van fase 3 is project de Cuijkse Cantheelen nog niet af. In fase 4 tot en met 6 verrijzen er wederom tientallen woningen in diverse segmenten. De bouwwerkzaamheden voor fase 4 beginnen naar verwachting in 2019.   

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden