Start Maaslandblok in Mill

Publicatiedatum: 24-09-2018

In september beginnen de werkzaamheden in het centrum van Mill voor de realisatie van het nieuwe Maaslandblok. Dit bestaat uit winkel- en overige commerciële ruimten. Boven de winkels komen twaalf huurappartementen van Mooiland. De voorbereidende werkzaamheden bestaan uit sloop van bestaande bebouwing. Het Maaslandblok is onderdeel van het Centrumplan Mill, dat een nieuwe impuls geeft aan het dorpshart van Mill.

Het Centrumplan Mill is een meerjarig project dat bestaat uit de ontwikkeling van verschillende deelgebieden in het Millse centrum. Een voor een worden deze deelgebieden ontwikkeld. In het centrumplan werkt de gemeente Mill en Sint Hubert samen met Ontwikkelingscombinatie Centrumplan Mill B.V. (OCM B.V.). Deze combinatie bestaat op haar beurt weer uit Rialto Vastgoedgoedontwikkeling en Mooiland. 

Het Maaslandblok

De realisatie van het Maaslandblok in het centrum van Mill begint met de sloop van het bestaande pand tussen de Albert Heijn en de apotheek. Naar verwachting duurt de sloop zeven tot acht weken. Daarna starten de grondwerkzaamheden en wordt een transformator verplaatst. Volgens planning is eind 2019 het Maaslandblok gerealiseerd.

Winkels

De nieuwbouw bevat ongeveer 1.530 m² (bruto) vloeroppervlak aan winkel- en overige commerciële ruimten, waarvan het grootste deel verhuurd is aan Hema, TerStal en Kruidvat. 

Verhuur van woningen

Het verhuurtraject voor de appartementen start tijdens de bouw. Belangstellenden kunnen zich inschrijven bij Mooiland via www.mooiland.nl, waar de verhuur later wordt aangekondigd. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden