Woningzoekenden opgelet! Activeer uw inschrijving op mijnwoningzoeken.nl

Publicatiedatum: 07-05-2019

De website www.mijnwoningzoeken.nl is vernieuwd. Staat u ingeschreven als woningzoekende bij Mooiland? Dan moet u uw inschrijving opnieuw activeren en controleren. Zo blijft u ingeschreven en blijft uw inschrijftijd bestaan.

Tot 1 november 2019 kunnen woningzoekenden hun inschrijving activeren 
Alle woningzoekenden die ingeschreven zijn op www.mijnwoningzoeken.nl krijgen in deze dagen een email of brief met het verzoek hun gegevens opnieuw te activeren. Het activeren van de inschrijving kan via www.mijnwoningzoeken.nl/inloggen.   

Wilt u graag ingeschreven blijven bij Mooiland?  
Dan is het belangrijk dat u uw inschrijving activeert vóór 1 november 2019. Zo voorkomt uw dat wij u uitschrijven als woningzoekende en kunt u blijven reageren op onze woningen. 

Woonplaatsen via www.mijnwoningzoeken.nl  
Bekijk op www.mijnwoningzoeken.nl/woonplaatsen of uw gewenste woonplaats er bij zit. Zit uw gewenste woonplaats er niet bij? Dan kunt u zich uitschrijven als woningzoekende bij Mooiland. Neem voor het uitschrijven met ons contact op.  

Wat is er nieuw op de website? 
De website www.mijnwoningzoeken.nl is overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Beheer nu zelf uw documenten. Bekijk welke woning het beste bij u en uw inkomen past. Het zoekprofiel is verbeterd en huurwoningen staan 3 dagen online. Hierdoor weet u sneller of u kans maakt op de woning.  Bekijk  wat is vernieuwd op de website

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden