Terug naar overzicht

Nieuwbouw: Cuijkse Cantheelen

Cuijk

Aantal woningen: 17 (fase 4 - Hof 5)

Over dit project

In oktober 2017 heeft bouwbedrijf Pennings in opdracht van Mooiland appartementencomplex Vicus opgeleverd. Dit complex van 54 huurappartementen maakt deel uit van het project Cuijkse Cantheelen. De Cuijkse Cantheelen is een levendige buurt voor jong en oud, zorgbehoevend en zorgeloos. Met ruimte voor wonen, tal van zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten. Met de oplevering van complex Vicus is deze nieuwe wijk weer verder vorm gegeven, maar Mooiland bouwt verder aan de Cuijkse Cantheelen. In 2018 verwacht Mooiland te starten met de bouw van de volgende fase.

Appartementencomplex Vicus | Brochure | Plattegrond & Huurprijzen 

Hoe kunt u reageren

Reageren voor appartementen fase 4 (17 appartementen) is nog niet mogelijk. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende op de website www.mijnwoningzoeken.nl. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier


Planning bouw

De Cuijkse Cantheelen is een groot project. Daarom ontwikkelen we het project in zes fasen in de periode van 2011 tot ongeveer 2022. 

Fase 1 - hof 5 Opgeleverd 2012 
Hof 5 bestaat uit twee delen. Deel één is gerealiseerd op de hoek Vorstendom – Deken vd Ackerhof en bestaat uit dertien huurappartementen en ruim 400 vierkante meter commerciële ruimten (commerciële ruimten zijn opgedeeld in vier compartimenten). Deel twee wordt gerealiseerd als het huidige Maartenshof is verhuisd.

Fase 2 - hof 2 en 3 Opgeleverd 2015
Verspreid over deze twee hoven heeft Zorgcentra Pantein haar intrek genomen in een nieuw Maartenshof. Naast Pantein zijn er ook woningen van Mooiland gebouwd: grondgebonden eengezinswoningen, huurappartementen, koopappartementen en huur stadswoningen. Daarnaast is er in deze fase een multifunctionele accommodatie opgenomen. Door het diverse aanbod van woningen komt er een gevarieerde wijk. Naast een gebied met hoogwaardige zorgvoorzieningen is er ook ruimte voor gezinnen. Een plek waar iedere bewoner van Cuijk, jong en oud, kan genieten. Uniek in het project zijn de twee openbare dektuinen met uitzicht op de Maas en toegang tot de Maasboulevard.

Fase 3 - hof 4 Opgeleverd 2016
Fase 3 bestaat uit 54 huur appartementen in hof 4. Dit is nagenoeg op dezelfde plek als ‘Maartenshof’. Maartenshof is hiervoor gesloopt.

Fase 4 - Hof 5 In voorbereiding
In fase 4 gaat Mooiland 17 huurappartementen bouwen. 

Fase 5 en 6
Op dit moment kunnen we over de invulling en planning nog geen concrete informatie geven.


Algemeen

 • Plaats Cuijk

Kenmerken

 • Woningtype Appartementen
 • Aantal woningen 17 (fase 4 - Hof 5)

Planning

 • Start bouw 2019
 • Datum van oplevering 2019
 • Status In voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden