Werken bij
Woningcorporatie Mooiland Over Mooiland Nieuws en publicaties Laatste nieuws Hoogste punt bereikt van 10 huurwoningen Wanroij

Hoogste punt bereikt van 10 huurwoningen Wanroij

Leestijd: 1 min

Op maandag 7 november bereikten 10 sociale huurwoningen van nieuwbouwproject ‘Roting II’ in Wanroij het hoogste punt. In opdracht van Region Vastgoedontwikkeling bouwt Bouwbedrijf van Oijen de nultredenwoningen. De vlag werd gehesen naar de top en voor alle bouwplaats medewerkers stond er een frietkar met lekkers klaar. We verwachten dat de nieuwe bewoners in het eerste kwartaal van 2023 de sleutels van hun woning ontvangen.  

Duurzaam en comfortabel wonen aan de rand van natuurgebied de Peel 

De woningen hebben op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hoofdslaapkamer. Daarnaast zijn op de eerste etage twee slaapkamers aanwezig. De woningen leveren een mooie bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave om bewoners zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. En ook op een energiezuinige en duurzame manier. Alle woningen krijgen een warmtepomp waarmee bewoners de woning kunnen verwarmen en koelen.  

Alle woningen zijn toegewezen 

“Alle woningen zijn toegewezen en doorstromers kregen hierbij voorrang”, vertelt Bart Kivits. “Hun huurwoning komt vrij als ze verhuizen naar de nieuwbouw. Zo zorgt Mooiland voor meer woningaanbod op de krappe woningmarkt. Een mooie kans om door te stromen naar een woning die beter bij de bewoners past.”  

de bouw in wanroij