Werken bij
Woningcorporatie Mooiland Over Mooiland Nieuws en publicaties Laatste nieuws Realisatieovereenkomst Bakelgeert met Janssen de Jong Bouw ondertekend

Realisatieovereenkomst Bakelgeert met Janssen de Jong Bouw ondertekend

Leestijd: 1 min

Afgelopen dinsdag ondertekenden Sanne Donker, directeur Janssen de Jong Bouw Zuid, en Bart Kivits, directeur Mooiland, de eerste realisatieovereenkomst in de nieuwe ketensamenwerking voor nieuwbouw. In opdracht van Mooiland bouwt Janssen de Jong Bouw twee nieuwe appartementencomplexen met in totaal 36 woningen op het Bakelgeertterrein, dichtbij het centrum van Boxmeer.

Energiezuinige appartementen op een groene locatie

De twee nieuwe complexen gaan ieder bestaan uit vijf verdiepingen met 18 sociale huurwoningen per complex. Ze worden gebouwd op een mooie, groene omgeving en grenzen aan het park op het Bakelgeertterrein. Elke woning wordt gasloos en heeft een individuele warmtepomp. De woningen zijn ruim ingedeeld met twee slaapkamers en een eigen balkon. Door de balkons te laten verspringen per verdieping, zorgen we op een speelse manier voor een mooi aanzicht van het complex. Toekomstige bewoners mogen zelf kiezen welke kleur keuken en badkamer zij wensen in hun energiezuinige woning.

We verwachten de woningen medio 2024 op te leveren. Geïnteresseerden kunnen hun interesse aangeven via ons interesseformulier. Zij worden dan op de hoogte gehouden van de verhuur van het complex.

Sanne Donker en Bart Kivits ondertekenen overeenkomst