Werken bij
Woningcorporatie Mooiland Over Mooiland Nieuws en publicaties Laatste nieuws Wauw! Dubbel A op de Aedes Benchmark!

Wauw! Dubbel A op de Aedes Benchmark!

Leestijd: 1 min

Brancheorganisatie Aedes meet ieder jaar de prestaties van woningcorporaties door middel van een benchmark. Onlangs zijn de uitslagen van de benchmark gepubliceerd. Mooiland ontvangt twee keer een A-score! Zowel op Huurdersoordeel als Bedrijfslasten ontvangen we de hoogste score. Een uitslag waar we supertrots op zijn.

Bovengemiddeld op Huurdersoordeel en Bedrijfslasten

De benchmark bestaat uit zes onderdelen: huurdersoordeel, bedrijfslasten, duurzaamheid, onderhoud/verbetering, beschikbaarheid/betaalbaarheid en nieuwbouw. Aedes geeft een A, B of C score. Een A-score staat voor bovengemiddeld, een B-score voor gemiddeld en een C-score voor een score onder het gemiddelde. Mooiland scoort op de onderdelen ‘Huurdersoordeel’ en ‘Bedrijfslasten’ een mooie A.

Wij geven thuis

Huurders wordt gevraagd naar de drie belangrijkste contactmomenten: als zij naar de woning verhuizen, bij een reparatieverzoek en als zij verhuizen naar een andere woning. Dit is onderdeel van de Benchmark en valt onder ‘Huurdersoordeel’. Bij alle drie deze meetmomenten scoort Mooiland bovengemiddeld. Daar doen we het voor! Want als u blij bent, zijn wij ook blij.

 

Een A