Woningcorporatie Mooiland Over Mooiland Nieuws en publicaties Laatste nieuws We heten onze drie nieuwe commissarissen van harte welkom

We heten onze drie nieuwe commissarissen van harte welkom

In de afgelopen maanden zijn drie nieuwe leden toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Mooiland. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de gang van zaken bij Mooiland en is een belangrijke sparringpartner voor de bestuurder. Graag stellen wij de drie nieuwe leden van de Raad van Commissarissen voor:

  • Ton Poos is per 1 september 2023 de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Mooiland. Ton Poos is in het dagelijks leven bestuurder van Vilente, een zorgorganisatie in Ede, Renkum en Wageningen.
  • Per 1 september is ook Gerard van Assem benoemd tot commissaris bij Mooiland. Hij is directeur bij de Radboud Universiteit Nijmegen.
  • Per 8 juni 2023 is Peter Geerts al gestart als nieuwe commissaris bij Mooiland. Hij is lid van de RvC op voordracht van de huurderskoepels. Zijn hoofdfunctie is stedenbouwkundige en senior adviseur ruimte bij adviesbureau Kragten.

Alle drie de commissarissen hebben veel zin in deze nieuwe uitdaging. Om goed kennis te maken met het werk van Mooiland lopen zij de komende tijd mee in de wijk en bij onze klantenservice. Ook hebben zij met diverse collega’s kennismakingsgesprekken. Samen met de twee andere commissarissen Ans Cuijpers en Marga Bekker is de Raad van Commissarissen nu weer compleet.

De functies kwamen in de afgelopen maanden vrij doordat drie commissarissen het einde van hun zittingstermijn hadden bereikt. Wij bedanken de drie oud-commissarissen Bert Jeene, Bart Douw en Tanja van Dinteren nogmaals van harte voor hun inzet voor Mooiland in de afgelopen jaren.

nieuwe leden raad van commissarissen