Ongedierte

Ongedierte in of om uw woning kan erg vervelend zijn. Heeft u last van ongedierte? Hieronder staat wie wat kan doen.  

Ongedierte buiten: 

  • Bijen, hommels en wespen kunnen een nest maken aan uw woning of schuur. 
    Bijen en hommels zijn beschermde diersoorten die niet zomaar bestreden mogen worden. Veroorzaken bijen, wespen of hommels overlast en heeft u een serviceabonnement of wilt u deze afsluiten? Neem contact met ons op. Wij laten een ongediertebestrijder onderzoeken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. U kunt ook zelf een ongediertebestrijder bellen als u geen lid van het serviceabonnement bent of wilt worden. 

  • Ongedierte in de openbare omgeving? Neem contact op met uw gemeente. Kijk voor de contactgegevens op de website van uw gemeente.  

Ongedierte in uw woning:

  • Mooiland is verantwoordelijk voor de bestrijding van kakkerlakken, boktorren en houtwormen. En voor het bestrijden van ongedierte in ruimten vanaf de tweede verdieping waar u met de trap of ladder niet bij kunt. Neem voor de bestrijding contact met ons op. 

  • U bent zelf verantwoordelijk voor de bestrijding van mieren, spinnen, muggen, muizen, vlooien, zilvervisjes, luizen en bed wantsen. U kunt ook een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. U betaalt daar kosten voor. 

Ongedierte in centrale hal of trappenhuis:

  • Mooiland is verantwoordelijk voor de bestrijding van ongedierte in de algemene ruimte van uw gebouw. Neem contact met ons op. 
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden