Geen objecten gevonden

Terug naar overzicht

Nieuwbouw: Cuijkse Cantheelen

Cuijk

Aantal woningen: 17 (hof 5 deel B)

Over dit project

De Cuijkse Cantheelen wordt een prachtige nieuwe wijk aan de oostkant van Cuijk. De wijk ligt tussen het indrukwekkende rivierenlandschap van de Maas en het centrum van Cuijk. Geïnspireerd op de bescherming van vroeger door stadsmuren en kantelen, ontstaat hier een nieuwe wijk voor jong, oud zorgbehoevend en zorgeloos.

Hof 5, deel B is momenteel in voorbereiding. Wij  bouwen zeventien appartementen  op de hoek Deken vd Ackerhof en Cantheelen en sluiten hiermee aan op deel A van hof 5.  Mooiland onderzoekt of zij ook de tien grondgebonden huurwoningen, van een latere fase,  nu kunnen bouwen.  In 2020 hopen we te starten met de bouw van de appartementen en eventueel de grondgebonden huurwoningen.

Hoe kunt u reageren

Reageren op de zeventien appartementen in hof 5, deel B is nog niet mogelijk. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende op de website www.mijnwoningzoeken.nl. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier


Planning bouw

De Cuijkse Cantheelen is een groot project. Daarom ontwikkelen we het project in zes fasen in een periode van zo’n 12 jaar. In 2011 zijn we gestart met de realisatie van de eerste woningen. 

Fase 1 - hof 5 Opgeleverd 2012 
Hof 5 bestaat uit twee delen. Deel A is gerealiseerd op de hoek Vorstendom – Deken vd Ackerhof en bestaat uit dertien huurappartementen en ruim 400 vierkante meter commerciële ruimten (commerciële ruimten zijn opgedeeld in vier compartimenten). Deel B bestaat uit zeventien appartementen en dit deel is nu in voorbereiding.

Fase 2 - hof 2 en 3 Opgeleverd 2015
Verspreid over deze twee hoven heeft Zorgcentra Pantein haar intrek genomen in wooncomplex Castella. Naast Pantein zijn er ook woningen van Mooiland gebouwd: grondgebonden eengezinswoningen, huurappartementen, koopappartementen en huur stadswoningen. Daarnaast is er in deze fase multifunctionele accommodatie ‘t Fort opgenomen. Door het diverse aanbod van woningen komt er een gevarieerde wijk. Naast een gebied met hoogwaardige zorgvoorzieningen is er ook ruimte voor gezinnen. Een plek waar iedere bewoner van Cuijk, jong en oud, kan genieten. Uniek in het project zijn de twee openbare dektuinen met uitzicht op de Maas en toegang tot de Maasboulevard.

Fase 3 - hof 4 Opgeleverd 2016
Hof 4 bestaat uit het Wooncomplex Vicus en ligt aan de Deken vd Ackerof en de nieuwe straat Cantheelen. Het complex is gerealiseerd op de locatie waar voorheen zorgcomplex ‘Maartenshof’ stond. De 54 huurappartementen in dit complex hebben als achtertuin de Maas en liggen op loopafstand van de talrijke voorzieningen in het centrum van Cuijk

Hof 5 deel B In voorbereiding
Deze fase is momenteel in voorbereiding voor de bouw van zeventien huurappartementen.

Fase 4, 5 en 6
Verspreid over de fasen 4, 5 & 6 zijn nog zo’n 95 koopwoningen en 10 huurwoningen voorzien. Mooiland onderzoekt of de huurwoningen gelijktijdig met de realisatie van de 17 huurappartementen in Hof 5, deel B kunnen worden gerealiseerd. De koopwoningen zal Mooiland niet zelf realiseren, maar hiervoor wordt de grond aan derden verkocht. Op dit moment kunnen we over de exacte invulling en planning van de koopwoningen nog geen concrete informatie geven. In 2020 verwacht Mooiland de gronden voor de koopwoningen te verkopen en hiermee meer zicht te krijgen op het verder verloop van deze fasen.   


Algemeen

 • Plaats Cuijk

Kenmerken

 • Woningtype Appartementen
 • Aantal woningen 17 (hof 5 deel B)

Planning

 • Start bouw 2020
 • Datum van oplevering 2021
 • Status In voorbereiding
 • Planning in voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden