Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Nieuwbouw: Rijnstraat 4 en 10

Den Bosch

Aantal woningen: 96

Over dit project

Mooiland ontwikkelt samen met R.I de Vries Ontwikkeling B.V. en Zegers Bouw B.V. 36 sociale huurappartementen door de het kantoorpand aan Rijnstraat 10 in ’s-Hertogenbosch om te bouwen naar een appartementencomplex. En het huidige kantoorpand aan Rijnstraat 4 wordt gesloopt en daar bouwen we 60-75 nieuwe sociale huurappartementen.

Hoe kunt u reageren

Reageren is nog niet mogelijk. De woningen zullen worden toegewezen via www.woonserviceregionaal.nl. Heeft u interesse? Zorg dan dat u ingeschreven staat bij woonservice regionaal. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier


Meer informatie 

Rijnstraat 10
Het kantoorpand bouwen we om naar 36 duurzame sociale huur appartementen. Variërend in grootte van 45-90 m2. De hoofdstructuur van het pand en bestaande structuren blijven zoveel mogelijk intact zodat we het complex kostenbewust ombouwen. Er worden grootschalige ingrepen gedaan om het comfort voor de bewoners en energieprestatie van het gebouw te verbeteren. De buitenzijde krijgt nieuwe kozijnen met HR++ glas en de gevel wordt beter geïsoleerd. Het gebouw wordt gasloos. Ieder appartement krijgt een individuele combi-warmtepomp voor verwarming en warm water op basis van ventilatielucht. Op het dak komen zonnepanelen en zo wordt duurzame energie opgewekt. Alle appartementen hebben een individuele buitenruimte.  We verwachten vanaf oktober 2020 te starten met bouwen. Oplevering staat gepland in juli 2021.

Rijnstraat 4
Het huidige pand aan de Rijnstraat 4 wordt gesloopt en we bouwen een nieuwbouwcomplex met 60-75 sociale huurappartementen van circa 65 m2. De appartementen zijn zeer energiezuinig en comfortabel. Het appartementencomplex voldoet ruim aan de eisen voor BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Het gebouw is maximaal geïsoleerd en luchtdicht. Op het dak liggen zonnepanelen die energie opwekken. De appartementen zijn gasloos en ieder appartement krijgt een individuele combi-warmtepomp voor verwarming en warm water op basis van ventilatielucht.  We verwachten medio 2021 te kunnen starten met bouwen. En oplevering zal naar verwachting eind 2022 zijn.


Algemeen

 • Plaats Den Bosch

Kenmerken

 • Woningtype Appartementen
 • Aantal woningen 96

Planning

 • Status In voorbereiding
 • Planning In voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden