Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Nieuwbouw: Rijnstraat 4 en 10

Den Bosch

Aantal woningen: 96

Over dit project

Mooiland ontwikkelt samen met R.I de Vries Ontwikkeling B.V. circa 96 sociale huurappartementen aan Rijnstraat 4 en Rijnstraat 10 in Den Bosch.

 

Hoe kunt u reageren

Reageren op een van de appartementen is nog niet mogelijk. Wij wijzen de appartementen toe via Woonservicedenbosch.nl. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende bij Woonservice Den Bosch. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier


Meer informatie over Rijnstraat 4 en 10

Rijnstraat 4
Het pand aan Rijnstraat 4 wordt op basis van de eerste plannen gesloopt. Daarvoor in de plaats komt een nieuwbouwcomplex met zo'n 60 sociale huurappartementen verdeeld over meerdere bouwlagen. De intentie is om de woningen in BENG op te leveren. BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) betekent dat de appartementen maximaal zijn geïsoleerd. En een deel van hun energie komt mogelijk uit in het dak geïntegreerde zonnepanelen. Doelgroep zijn 1-2 persoonshuishoudens, bijvoorbeeld starters op de woningmarkt eventueel met tijdelijke huurcontracten.

Rijnstraat 10
De hoofdstructuur van het pand blijft volledig intact om hoge kosten te voorkomen. In het pand kunnen zo’n 36 appartementen worden gerealiseerd, variërend qua grootte. De appartementen krijgen een individuele buitenruimte. Vanuit duurzaamheid is het uitgangspunt energielabel A. Doelgroep zijn 1-2 persoonshuishoudens, bijvoorbeeld starters op de woningmarkt.


Algemeen

 • Plaats Den Bosch

Kenmerken

 • Woningtype Appartementen
 • Aantal woningen 96

Planning

 • Status In voorbereiding
 • Planning In voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden