Terug naar overzicht

Nieuwbouw: Tamboerstraat

Sint-Hubert

Aantal woningen: 2

Over dit project

De verhouding tussen sociale huurwoningen en koopwoningen in de wijk Grootven is niet helemaal in evenwicht. Mooiland praat daarom al lange tijd met de dorpsraad en de gemeente over veranderingen in de wijk. Daarom is besloten om woningen te slopen, grond te verkopen en woningen te ‘vernieuwbouwen’. Samen met bewoners werken we graag aan een toekomstbestendige en leefbare wijk.

Het plan voor de 10 HAT-woningen in de Tamboerstraat:

Mooiland gaat vier HAT-woningen (tamboerstraat 23, 25, 27 en 29) verbouwen naar twee ruime eengezinswoningen. Dit doen we door een nieuwe trap te plaatsen om daarmee de begane grond te verbinden met de eerste verdieping. Zo ontstaat een begane grond met een ruime woonkamer en een keuken. Op de eerste verdieping komt de badkamer en drie slaapkamers. De woning heeft ook nog een grote zolderruimte op de tweede verdieping. In de achtertuin van elke woning staat een vrijstaande berging.

De overige zes woningen (tamboerstraat 1, 3, 5, 7, 9 en 11) gaan we slopen en die grond verkopen we. Mooiland bouwt hier zelf niets terug.

Planning

Rond de zomer van 2021 start de aannemer met de sloop van de zes HAT-woningen nummers 1 tot en met 11. Ook verwijderen we het vrijstaande trappenhuis van de HAT-woningen met nummers 23 tot en met 29. Na de zomervakantie start de aannemer met het verbouwen van de HAT-woningen tot twee eengezinswoningen. We verwachten dat de woningen voor eind van het jaar klaar zijn voor nieuwe bewoners.

 

Hoe kunt u reageren?

Reageren is nu nog niet mogelijk. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende op de website www.mijnwoningzoeken.nl. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier

 

 


Algemeen

 • Plaats Sint-Hubert

Kenmerken

 • Woningtype Eengezinswoning
 • Aantal woningen 2

Planning

 • Start bouw zomer 2021
 • Datum van oplevering eind 2021
 • Status in voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden