Terug naar overzicht

Nieuwbouw: In den Bogerd en Brouwerstraat

Schaijk

Aantal woningen: 21

Over dit project

Mooiland wil de 20 woningen In den Bogerd en de Brouwerstraat vervangen en daarvoor in de plaats 21 duurzame nultredenwoningen terugbouwen. Dit houdt in dat de woningen op de begane grond een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hoofdslaapkamer krijgen. Daarnaast is op de eerste etage èèn slaapkamer aanwezig. Bewoners kunnen hier langer zelfstandig wonen met eventuele zorg binnen handbereik.

De bestaande woningen zijn technisch verouderd, hebben een slecht energielabel en zijn niet levensloopbestendig. Het gaat om de adressen In den Bogerd 2 t/m 34 en Brouwerstraat 12 t/m 16. Bewoners zijn in 2019 op de hoogte gebracht van de plannen van hun wijk.  Mooiland is in gesprek met bewoners via huisbezoeken en informatiebijeenkomsten.  

De nieuwbouwwoningen bestaan uit èèn bouwlaag met een kap, gelegen rondom een hofje. Binnen het hofje staat het thema ontmoeten centraal. Daarnaast geeft het hofje een groene uitstraling. De woningen zijn centraal in Schaijk gelegen, met voorzieningen dichtbij. Het centrum van Schaijk ligt op loopafstand.

Hoe kunt u reageren?

De huidige bewoners van de 20 seniorenwoningen krijgen een terugkeergarantie. Dit betekent dat deze bewoners voorrang en keuzemogelijkheid hebben. We verwachten dat er nog voldoende woningen overblijven om op te reageren. Reageren is nu nog niet mogelijk. Zorg dat u ingeschreven bent als woningzoekende op de website www.mijnwoningzoeken.nl. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier

 

 

 

 


Algemeen

 • Plaats Schaijk

Kenmerken

 • Woningtype Nultredenwoningen
 • Aantal woningen 21

Planning

 • Planning in voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden