Terug naar overzicht

Nieuwbouw: Hildebrandstraat e.o.

Heesch

Aantal woningen: 32(fase 4)

Over dit project

Aan de rand van het centrum van Heesch bouwt Mooiland aan Hadewijchstraat 22 huurappartementen en 10 nultredenwoningen. De woningen zijn onderdeel van het project herstructurering Hildebrandstraat en omgeving.  De appartementen als de nultredenwoningen hebben een optimale isolatie en in combinatie met zonnepanelen zijn deze zeer energiezuinig.

Nultredenwoningen

De nieuwbouwwoningen heten ook wel nultredenwoningen. De woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond aanwezig. Op de eerste etage is nog een extra slaap- of hobbykamer en de technische ruimte. De woningen hebben een achtertuin met terras en een berging.  

Appartementencomplex

In het appartementencomplex is een lift aanwezig en op de begane grond is een binnenplaats. Op de begane grond heeft ieder appartement een afsluitbare berging. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer en inpandige berging/technische ruimte. Er zijn vier verschillende type appartementen. Parkeren is mogelijk op openbare parkeerplaatsen rondom het appartementencomplex. 

Energiezuinig en duurzaam 

De woningen zijn Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dat betekent dat Mooiland investeert in het zo goed mogelijk isoleren van de woningen. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk energie hoeft te gebruiken om uw woningen te verwarmen. Dit verwarmen doet u nu nog met een eenvoudig te bedienen installatie. De woningen worden gasloos uitgevoerd, de warmte wordt opgewekt met een warmtepomp die deels gevoed wordt met elektriciteit van de zonnepanelen. De woningen beschikken niet meer over een gasaansluiting.

Hoe kunt u reageren?

Reageren is niet meer mogelijk. Alle woningen zijn toegewezen. Heeft u vragen over nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op.  


Planning  bouw 

Fase 1 Opgeleverd
Narcisveld: Zes eengezinswoningen en vier nultredenwoningen

Fase 2 Opgeleverd
Adriaan Poirterstraat: Achttien nultredenwoningen

Fase 3 Opgeleverd december 2017/ januari 2018
Hildebrandstraat: Zeven eengezinswoningen en zeventien nultredenwoningen

Fase 4 Opgeleverd
Hadewychstraat: Tien nultredenwoningen - opgeleverd mei 2021
Tweeëntwintig appartementencomplex - opgeleverd september 2021


Algemeen

  • Plaats Heesch

Kenmerken

  • Woningtype Verschillende type woningen
  • Aantal woningen 32(fase 4)

Planning

  • Start bouw zomer 2020
  • Datum van oplevering september 2021
  • Start van verhuur Verhuurd
  • Status Afgerond
  • Planning afgerond
  • Locatie op kaart