Terug naar overzicht

Nieuwbouw: Rijnstraat 4

's-Hertogenbosch

Aantal woningen: 60 - 75

Over dit project

Aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch ontwikkelt Mooiland samen met R.I de Vries Ontwikkeling B.V. en Zegers Bouw B.V. 60 tot 75 nieuwe sociale huurappartementen. Het kantoorpand aan Rijnstraat 4 wordt gesloopt en en daarvoor in de plaats komt een appartementencomplex met sociale huurappartementen. Het appartementencomplex  heeft een bijzonder mooie ligging aan het water de Aa. 

Hoe kunt u reageren

Reageren is nog niet mogelijk. De woningen zullen worden toegewezen via www.woonserviceregionaal.nl. Heeft u interesse? Zorg dan dat u ingeschreven staat bij woonservice regionaal. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier


Meer informatie 

Rijnstraat 4
Het huidige pand aan de Rijnstraat 4 wordt gesloopt en we bouwen een nieuwbouwcomplex met 60-75 sociale huurappartementen van circa 65 m2. De appartementen zijn zeer energiezuinig en comfortabel. Het appartementencomplex voldoet ruim aan de eisen voor BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Het gebouw is maximaal ge├»soleerd en luchtdicht. Op het dak liggen zonnepanelen die energie opwekken. De appartementen zijn gasloos en ieder appartement krijgt een individuele combi-warmtepomp voor verwarming en warm water op basis van ventilatielucht.  We verwachten medio 2021 te kunnen starten met bouwen. En oplevering zal naar verwachting eind 2022 zijn.


Algemeen

 • Plaats 's-Hertogenbosch

Kenmerken

 • Woningtype Appartementen
 • Aantal woningen 60 - 75

Planning

 • Status In voorbereiding
 • Planning In voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden