Woning huren in Assen

Ben u op zoek naar een leuke woning in Assen? Wij helpen u er graag mee. 

Wonen in Assen

Als je ooit in Drenthe wilt gaan wonen dan is Assen de beste optie. De stad van Bartje biedt talloze voorzieningen en is van oudsher het centrum waar bewoners van het Drentse land naartoe komen. Assen heeft een stadshart dat gezelligheid uitstraalt. Ondanks die gezelligheid is het nooit te druk. Op zoek naar een rustige omgeving? Dan is het groene Asserbos een mooie locatie om de rust te zoeken.

Huurwoning huren in Assen

Woningcorporatie Mooiland heeft vaak huurhuizen en sociale huurwoningen beschikbaar, ook in Assen. Dit kunnen zowel eengezinswoningen als appartementen zijn. In sommige woonplaatsen verhuren we ook seniorenwoningen. 

Huurwoningen aan de Amstelstraat
Daar verhuurt Mooiland 109 comfortabele appartementen die allemaal met de lift en via binnengangen bereikbaar zijn. Behoefte aan gezelschap? Dat is er altijd in de recreatieruimte. Er is een goede busverbinding naar het centrum, maar de dagelijkse boodschappen haalt u ook in de buurtsupermarkt om de hoek. De parkeervoorzieningen zijn helemaal in orde.

Huurwoningen aan de Stroom
Het appartementencomplex ligt direct aan het Lariksbos, waar het prettig wandelen is. De 94 appartementen van de Stroomflat zijn allemaal toegankelijk met de lift en via binnengangen. Activiteiten vinden plaats in de koffiekamer of, bij mooi weer, in de tuin of op het terras. Een groot winkelcentrum is vlakbij en servicebus brengt u naar hartje Assen.

Inschrijven

Voor een betaalbare woning in Assen schrijft u zich in op onze website www.mijnwoningzoeken.nl. Daar laten wij de beschikbare huurwoningen zien in de regio Assen. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden