Mijn stage ervaring | afdeling Communicatie

Tijdens mijn stage van een week word ik bij Mooiland warm en hartelijk ontvangen. Tijdens een korte rondleiding begroeten medewerkers mij enthousiast en maakt iedereen een praatje met mij. De afdeling Communicatie vertelt mij alles over Mooiland en over de projecten waaraan zij werken. Ik kijk mee met verschillende werkzaamheden en ik luister aandacht mee bij afspraken en korte vergaderingen. 

Ook loop ik mee met het projectteam 'Mooiland Online'. Hier leer ik hoe de scrum-methode werkt en hoe de websites voor Mooiland worden gemaakt. Tijdens mijn stage mag ik actief mee doen met alle projecten. Ik mag bijvoorbeeld een artikel voor de website schrijven en een bericht voor social media maken.

De afdeling Communicatie begeleidt mij geduldig en vol enthousiasme. Kortom, ik geniet hier ontzettend van mijn leerzame en leuke stageweek! 

Wil jij graag stage lopen bij Mooiland? 

Reageer simpel via de sollicitatiebutton. Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar ons toe. Wij bekijken de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Je hoort van ons! 

MOOILAND GEEFT JE AMBITIES EEN THUIS 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden