Mijn stage ervaring | afdeling Verhuur

Tijdens mijn stage bij Mooiland mocht ik met veel verschillende afdelingen mee kijken. Ik liep mee bij marktonderzoek, Klantenservice, toewijzing en de wijkconsulenten. Mijn ervaring heeft zich veelal op afdeling Verhuur afgespeeld. 

Op afdeling Verhuur werk je veel samen om het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is één team met één taak. En door samen te werken kun je meer bereiken. Zo is Mooiland huurders op een zo goed mogelijke manier van dienst. 

Een corporatie die zo groot is en toch een thuisgevoel geeft, dat was een positieve verrassing. Mijn voorkeur ging als eerste naar wat kleinere bedrijven, omdat ik de rust wat meer gewend ben. Mooiland bewees dat het dus ook anders kan. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Elke dag was een belevenis en elke minuut een leermoment. Mooiland liet mij met alle aspecten kennis maken. Dat is ook echt een groot pluspunt. Ik heb hier kunnen beleven hoe het echt te werk gaat!

Wil jij graag stage lopen bij Mooiland? 

Reageer simpel via de sollicitatiebutton. Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar ons toe. Wij bekijken de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Je hoort van ons! 

MOOILAND GEEFT JE AMBITIES EEN THUIS 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden