Werken bij Mooiland

Medewerker voor laptop

Met jou er bij lukt het

Welkom bij Mooiland

Wij zijn Mooiland Meer over werken bij een woco
2 mannelijke werknemers lachen

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures

Maak kennis met onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Met zo’n 300 enthousiaste collega’s zetten we ons iedere dag in voor sociale en leefbare buurten, die klaar zijn voor de toekomst. We geven thuis aan ruim 50.000 bewoners en bieden een fijn, betaalbaar en duurzaam thuis aan iedereen die dat nodig heeft. Hoe we dat doen? Omdat mensen en buurten verschillen, kijken we wat nodig is en doen we het overal nét weer anders.   

Samen steeds beter  

We hebben hart voor mensen, voor wonen én voor elkaar. We geven thuis aan bewoners, maar ook aan collega’s. We zijn ondernemend en zoeken actief de samenwerking op met onze bewoners, partners en collega’s. Bij ons krijg je de mogelijkheid om iets voor een ander te betekenen, en tegelijkertijd het beste uit jezelf te halen. Er is plek voor jouw ambities, groei en ontwikkeling. We leren van en met elkaar, zo komen we samen vooruit. 

Help je ons mee verschil te maken? 

Ontdek onze vacatures en geef je carrière een thuis in een afwisselende werkomgeving met een fijne, informele werksfeer en leuke collega’s. Durf je ons en jezelf uit te dagen om ons werk nóg beter te doen? Ben je initiatiefrijk en neem je graag verantwoordelijkheid? Kom dan meebouwen!  

Met jou erbij lukt het 

We zijn nieuwsgiering naar wie je bent en wat je in huis hebt. Bij ons mag je jezelf zijn, werk je zelfstandig en heb je de vrijheid om je werk in te richten op de manier hoe dit het beste bij je past. Je werkt intensief samen met je eigen team en met collega’s uit andere teams. Bij dat alles bieden we uitstekende arbeidsomstandigheden en veel extra’s die je werk nóg leuker maken.  
 
Wij zijn Mooiland en wij geven thuis. Zin om mee te doen? Je bent welkom! 

Bekijk onze vacatures