Welkom bij Mooiland!

Wij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame sociale huurwoningen. Met meer dan 250 collega’s zetten we ons elke dag in voor de ruim 50.000 mensen die bij ons een huis huren. Wij hebben hart voor die mensen, voor wonen én voor elkaar. Je voelt je dan ook snel thuis bij ons. Kom jij ook werken bij Mooiland? Je bent van harte welkom!

Wij geven jouw ambities een thuis

Werken bij woningcorporatie Mooiland betekent dat je dagelijks bezig bent om onze huurders een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Een thuis in een wijk waar het prettig (samen)wonen is. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Geef dan je ambities een thuis bij Mooiland. Zo beteken je veel voor anderen en haal je meer uit jezelf. We bieden je volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt bovendien veel ruimte om met verbeterinitiatieven of ideeën te komen. Het kan namelijk elke dag beter!  Werk je graag flexibel? In overleg met je collega’s en leidinggevende bepaal je waar en wanneer jij het beste je werk kunt uitvoeren. Dat kan thuis, in de wijk of op kantoor zijn.
 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, ongeacht geaardheid, leeftijd, sekse of migratieachtergrond. Zo geven wij niet alleen thuis aan onze huurders, maar ook aan onze medewerkers. 

En we bieden meer 

Als medewerker van Mooiland krijg je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geven we thuis! Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor een groot gedeelte vastgelegd in de cao Woondiensten. Je komt in een dynamische en afwisselende werkomgeving terecht met een fijne, informele werksfeer en leuke collega’s. 
 

Daarnaast bieden we je:

  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen door middel van een flexibel pakket (Woondiensten Cafetaria Systeem).
  • Kies je eigen device: de smartphone en/of laptop die je nodig hebt.
  • Collectieve (ziektekosten)verzekeringen bij diverse (zorg)verzekeraars.
  • Een uitstekend pensioen via ons eigen pensioenfonds voor Woningcorporaties.
  • Thuiswerkvergoeding.
  • Mooiland is aangesloten bij de PAWW. De PAWW-regeling is een verzekering voor alle onze medewerkers waarbij een eventuele WW-uitkering of loongerelateerde WGA wordt verlengd. Daardoor heb je dus langer financiële zekerheid.
  • Diverse bijeenkomsten met elkaar, waaronder een 'elke maand iets beter borrel', een Mooilanddag en  inspiratiesessies.